Direct contact opnemen? Bel ons: 0524-534097

Flightcases voor het veilig vervoeren van kostbare apparatuur, zoals geluids- en lichtapparatuur.

Het 19” model is een veelvoorkomende case, waarin de meeste apparatuur probleemloos gemonteerd kan worden in zgn. stans- of glijprofiel, eventueel met behulp van geleiders voor ondersteuning van zware apparatuur. De 19" flightcase bestaat uit een basiskist (tunnel) met voor en achter een deksel. optioneel zijn o.a. een deksel bovenop, of een serviceluik achterop de case.

In ons assortiment hebben wij ook model kabelkist. De kabelkist kan gebruikt worden als transportkist voor kabels en statieven en kan voorzien worden van vakverdeling. Gezien het grote gewicht wat in de kist vervoerd moet worden is een uitvoering op wielen vaak een must. Als u meerdere cases moet vervoeren is het aan te raden de cases “trucksized” te laten maken, eventueel in combinatie met stapelen en koppelen.

Speciaal voor de drummer met een professionele instelling die zuinig op zijn drumstel en apparatuur is, hebben we de ideale oplossing in ons programma.

drumpodium19inchsky_rosetophatmengpaneelmovitec

VAN DER WERF FLIGHTCASES | Nieuw Amsterdamseweg 16A | 7761 PB Schoonebeek | Tel: 0524-534097 | E-mail: info@vdwerf-flightcases.nl