Direct contact opnemen? Bel ons: 0524-534097

Alle informatie op deze website wordt met grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Van der Werf Flightcases, is hiervoor niet aansprakelijk.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere in onze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van Van der Werf Flightcases.

Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van onze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om onze website te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van onze website verkregen is. Alle informatie is onder voorbehoud van wijzigingen en/of publicatiefouten.

Het staat Van der Werf Flightcases vrij om de informatie, inclusief deze disclaimer, op elk moment zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen.

 

VAN DER WERF FLIGHTCASES | Nieuw Amsterdamseweg 16A | 7761 PB Schoonebeek | Tel: 0524-534097 | E-mail: info@vdwerf-flightcases.nl